×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger:


Box Straw ApS
Høng Landevej 2
4270 Høng
Etableret i 2009
CVR-nr. 27 35 69 90
Tlf.: 58 18 48 00
E-mail: info@box-straw.dk

 

Ansvarlighed og gyldighed:

Alt salg fra Box Straw ApS over webshoppen er underlagt følgende salgs- og leveringsbestemmelser i det omfang de ikke fraviges ved anden skriftlig aftale.

Køb gennemført i webshoppen er bindende for køber. Fortrydes købet efter betaling; men inden levering, kontakt os venligst på telefon 58 18 48 00, eller på e-mail info@box-straw.dk med angivelse af fakturanummer, navn og adresse.

Det betalte beløb vil blive tilbageført til det kort, du har brugt ved betalingen.

Såfremt beløbet ønskes overført til en bankkonto bedes dette oplyst ved din henvendelse.

 

Persondatapolitik:

For at du kan handle i webshoppen har vi brug for følgende oplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Box Straw ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Direktøren og personalet i webshoppen har adgang til de registrerede kundeoplysninger.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til trediepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede trediemænd, der er berettiget til at benytte personlige kundeoplysninger med henblik på at levere de varer, som er bestilt og kunne holde kunderne orienteret om status på ordre.

I henhold til persondataloven har alle ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om den enkelte. Oplysninger herom rettes til Box Straw ApS på e-mail: info@box-straw.dk

 

Betaling:

Box Straw´s webshop modtager betaling med Dankort, Visa og Mastercard.
Beløbet debiteres når varen afsendes.

Vi krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Priser:

Alle priser i webshoppen er inklusive moms.

 

Fragtpriser:

Ved indtastning af postnummer på leveringsadressen får du mulighed for at vælge hvordan du vil have varen leveret.

Ved køb af pallevarer leveres det med fragtmand.
Ved køb af andre varer end pallevarer benytter vi GLS.

 

Levering:

Vi leverer i hele Danmark på alle hverdage (for pallevarer dog undtagen Bornholm og andre ikke brofaste øer)


Forventet leveringstid 1 – 7 hverdage.


Pallevarer leveres primært med vognmand. Aflæsning sker med palleløfter, hvor det er en forudsætning, at der på aflæsningsstedet er kørefast underlag, såsom asfalt, beton eller fliser.

Ønskes varen aflæsset på et specielt sted, bedes dette oplyst ved bestilling.

Såfremt chaufføren ikke mener, det er muligt at foretage en forsvarlig aflæsning af varen, tages den for købers regning med retur til vores lager og kan efterfølgende leveres eller afhentes efter nærmere aftale. Al ekstra kørsel af enhver art er for købers regning.

 

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer købt i webshoppen

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag hvor varen modtages af køber. Fortrydelsesretten omfatter ikke varer, hvor emballagen er brudt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved,

- At sende en mail til info@box-straw.dk - At kontakte os telefonisk på 58 18 48 00 - At benytte vor standardfortrydelsesformular, der findes her på siden.

Uanset hvilken metode der benyttes skal det tydeliggøres over for os, at fortrydelsesretten ønskes udnyttet.

Køber kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

 

Returnering:

Varer (ordre) skal uden unødigt ophold og senest 14 dage efter at køber har meddelt os, at denne ønsker at fortryde sit køb, sendes retur.

Omkostninger ved returnering af varer afholdes af køber. Vi modtager ikke varer retur som er sendt pr. efterkrav.

Det er købers ansvar, at varer er forsvarligt indpakket.

Køber bærer risikoen for varer fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand ved returnering:

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art ved modtagelse.

Er der sket en forringelse af varens værdi, vil denne værdi blive modregnet i købers tilgodehavende for det fortrudte køb.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Såfremt køber fortryder sit køb returneres det beløb, der er indbetalt på ordren, dog således, at en eventuel værdiforringelse af varen modregnes.

Vi refunderer betaling fra køber senest 14 dage efter, at vi har modtaget meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten. Dog sker refundering tidligst ved modtagelse af de varer, der er omfattet af fortrydelsen, medmindre køber tidligere kan dokumenterer at forsendelse har fundet sted.

Ved fortrydelse skal varer sendes eller leveres til:


Box Straw ApS
Høng Landevej 2
4270 Høng

 

Reklamationsret:

Varer købt på webshoppen er omfattet af en 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at køber kan få varer ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er forudsat, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Køber skal foretage reklamation indenfor ”rimelig tid” efter, at køber har opdaget manglen ved varen. Hvis køber reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi rimelige fragtomkostninger eller foretager afhentning med egen vognmand.

Varen der skal være forsvarligt emballeret, sendes til:


Box Straw ApS
Høng Landevej 2
4270 Høng


I forbindelse med reklamation har vi brug for information omkring manglen, omfattende en detaljeret beskrivelse og medfølgende dokumentation.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage forsvarligt emballeret og få en kvittering for forsendelse, der gør det muligt for os eventuelt at returnere fragtomkostninger.

I tilfælde af transportskader på den bestilte leverance skal køber reklamere direkte til transportøren. Køber skal ved modtagelse af leverancen sørge for at kontrollere følgesedlens indhold samt foretage en visuel kontrol af leverancen. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem leverancen og det bestilte, skal køber uden ugrundet ophold straks kontakte Box Straw ApS herom.

 

Force majeure:

Box Straw ApS hæfter ikke for manglende opfyldelse af sine forpligtelser, som skyldes force majeure, herunder krig, optøjer, borgerlige uroligheder, regeringsindgreb eller indgreb af lokale myndigheder, strejke, blokade, lockout eksport- eller importforbud, naturkatastrofer eller dårlige vejrforhold, brand, mangel på arbejdskraft eller energiforsyning eller nogen årsag i øvrigt som ligger udenfor Box Straw ApS kontrol, og som hindrer Box Straw ApS i opfyldelsen.

Ovennævnte force majeure klausul er gældende, hvad enten opfyldelseshindringerne rammer Box Straw ApS eller en af Box Straw ApS valgt underleverandør eller transportør.

 

Tvistigheder:

Tvistigheder i anledning af ordre og/eller leverancer og til disse hørende bestemmelser, skal afgøres ved Box Straw ApS værneting efter dansk rets deklaratoriske regler.

 

Red./01.09.2014